BRIGO MOJA PRIJEĐI NA DRUGOGA: Nakon “povijesnog sastanka” MOST poručio – sada je sve na njima!

Nakon jučerašnjeg, kako ga je čelnik MOST-a Božo Petrov nazvao, povijesnog sastanka koalicije Hrvatska raste i Domoljubne koalicije s MOST-om u zagrebačkoj Esplanadi, na svojoj Facebook stranici obratili su se svojim biračima.

Podsjetimo, Petrov je na sastanku predložio da se imenuje mandatar koji će biti nestranačka osoba s podrškom obje koalicije.

Prenosimo vam poruku MOST-a u cjelosti.

“Današnji sastanak početak je jednog novog i demokratskog političkog procesa u Hrvatskoj. Tipočne podjele na lijeve, desne, ustaše, partizane, domoljube, ne domoljube, crvene i plave postale su – nebitne.

Danas su dvije strane sjedile za istim stolom i nije bilo ni jedne ružne riječi. Malo političkog nadmudrivanja, što je sasvim prihvatljivo jer u ovom kontekstu lijevi i desni 20 godina nisu sjeli za isti stol. Most je ovime itekako opravdao povjerenje svojih birača. A sada je sve – na njima. Na onima koju su nam gradili Hrvatsku ovakvu kakva je prethodnih 20 godina. Imaju vremena do subote odlučiti i jedni i drugi pristaju li na naš model i na nestranačkog mandatara. 20 godina su sve odluke bile na njima, Hrvatska je opet većinski odabrala – njih. Pa onda je sasvim korektno da i u ovom ključnom trenutku, odluka bude na njima.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari