BROJ ŽRTAVA MOGAO JE BITI I VEĆI: jedan od trojice napadača nije aktivirao bombu jer se uspaničio!

Nadzorna kamera snimila je trojicu muškaraca za koje se vjeruje da su u torbama, na kolicima za prtljagu, unijeli bombe na aerodrom. Dvije su eksplodirale

Iz sata u sat stižu nove informacije o terorističkim napadima koji su se u utorak ujutro dogodili u Bruxellesu. Posljednje što doznajemo je da su se napadači do aerodoroma dovezli taksijem (snimile su ih nadzorne kamere) te da su torbe u kojima su se nalazile bombe do mjesta krvoprolića prevezli na kolicima za prtljagu.

Prve dvije bombe su eksplodirale, no treća nije. “Izgleda da se treći bombaš uspaničio i nije aktivirao bombu”, izjavio je načelnik Zaventema Francis Vermeiern, mjesta u kojem se nalazi briselska zračna luka. U predgrađu Bruxellesa Schaerbeeku u tijeku je potjera za tim trećim bombašem.

Podsjetimo, u seriji krvavih napada za koje je odgovornost preuzela Islamska država, ubijena je 31 osoba, a 250 ih je ranjeno.

Marijana Markelić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari