Bunjac napustio Pernara: ‘To nije smjer kojim želim ići u politici’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

‘Pernar i ja se definitivno ne razumijemo oko metoda, načina i ciljeva’, poručio je Bunjac

Branimir Bunjac, potpredsjednik Stranke Ivana Pernara (SIP), objavio je da napušta tu političku stranku jer se on i Ivan Pernar ne razumiju iako za njega misli da je dobar čovjek.

Da napušta Pernara, Bunjac je objavio na Facebooku: ”Jednostavnim rječnikom rečeno, to nije smjer kojim želim ići u politici. Ne mislim o Ivanu Pernaru ništa loše, štoviše mislim da je on dobar čovjek, ali nas dvojica se definitivno ne razumijemo oko metoda, načina i ciljeva kako izgraditi snažnu oporbenu stranku s perspektivom dolaska na vlast”.

”Želim biti dio političke platforme koja djeluje ozbiljno, organizirano, konkretno, odgovorno, u kojoj se cijene znanje i sposobnost, poštenje, gdje vladaju red, sustavnost, svjesnost i volja da se stvari mijenjaju nabolje. Zanima me visoka razina djelovanja i promišljanja politike”, naveo je Bunjac.

”Ciljevi za koje ću se zalagati ostaju isti: borba protiv korupcije, neovisno i efikasno pravosuđe značajno povećanje najnižih plaća i mirovina, slamanje dužničkog ropstva, ostvarenje socijalne države, kvalitetna zdravstvena zaštita, zaštita prirode i iznad svega zaštita interesa hrvatskoga naroda. Ostajemo zajedno!”, poručio je Bunjac nakon razlaza s kolegom s kojim je nekada bio i u Živom zidu.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBBunjac%2Fposts%2F2609169092644201&width=500″ width=”500″ height=”287″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari