BORBA S KORONAVIRUSOM

Capak: ”Mladi, javite se i cijepite! Cjepivo će vam omogućiti da vodite normalan život!”

Foto: N1

Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ-a, rekao je, na koncertu za promociju cijepljenja, kako se mijenja strategija za cijepljenje, piše N1.

Kako kaže, sada u fokusu više neće biti stariji ljudi.

“Sad nam je jako važno da se cijepi što više mladih ljudi, a otkrit ću vam da će vrlo skoro oni koji će se cijepiti i imati potvrdu da su se cijepili, takozvanu digitalnu covid-potvrdu, moći pristupiti svakom događaju, sportskom, kulturnom, profesionalno-umjetničkom izvođenju, bez ikakvih problema”, rekao je.

“Organizirat ćemo cijepljenje i u školama”

Naglasio je ponovno kako je cijepljenje jedini način da se pobijedi epidemija covida-19. Inače, danas je organiziran koncert za promociju cijepljenja. Sve koji se još nisu cijepili Capak je pozvao da to učine, piše Index.

“Uvijek možete doći u Hrvatski zavod za javno zdravstvo, kada god želite, cijepiti se, organizirat ćemo to i u vašim ustanovama, na svim fakultetima, ovdje u Školi zdravlja, kao što znate, cijepimo skoro svaki dan. Dođite, cijepite se i to će vam omogućiti da vodite skoro normalan život”, rekao je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari