ŠESTO DIJETE JE NA SIGURNOM

Detalji stravičnog zločina u Solingenu: Majka ubila petero djece tabletama i bacila se pod vlak

Screenshot RTL video

Nezapamćen zločin u njemačkom gradu šokirao je svijet

Nakon što je petoro djece u dobi između jedne i osam godina pronađeno mrtvo u njemačkom gradu Solingenu, na vidjelo izlazi sve više mučnih detalja ove tragedije.

Glavna osumnjičena je 27-godišnja majka Christiane K. koja se nakon strašnog čina bacila pod vlak dok je s njom bilo šesto dijete. Ona je ozlijeđena i prebačena u bolnicu.

Kako prenosi RTL,  radilo se o tri djevojčice u dobi od jedne i pol, dvije i tri godine i dva dječaka, Timo (6) i Luca (8). Navodno su ih predozirali tabletama.Tijela djece pronađena su u stanu u Solingenu u okrugu Hasseldelle.Policija kaže da je uspjela doći u kontakt s ocem, ali zasad nisu htjeli dati više informacija.

Šesto dijete, dječak Marcel (11) na sigurnom je i o njemu trenutno brinu rođaci. Majka je s njim nakon počinjene strahote bila u vlaku. Sišla je na stanici u Düsseldorfu i ondje se pokušala ubiti. Dječak je sam nastavio putovanje za Mönchengladbach gdje mu živi baka. Ona je,kako pišu mediji, obavijestila policiju o strašnom događaju nešto prije 14 sati; ubrzo je došla policija uz nekolicinu susjeda.

Jedan susjed rekao je da je njegova sestra poznavala unesrećene i da su se činili kao mirna obitelj sa šestero djece, a dodao je da su u šoku.

”Obiteljska drama u Solingenu ispunjeve me velikom tugom i u ovom trenutku u mislima sam s tom malom djecom koja su tako okrutno istrgnuta iz ovoga svijeta”, rekao je ministar unutarnjih poslova Sjeverne Rajne- Vestfalije, Herbert Reul.

Gradonačelnik Solingena, Tim Kurzbach, kazao je: ”Neopisivo smo tužni, dogodilo se nešto što nas je duboko pogodilo”.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari