KOMUNALCI SVE POKUPILI

Dosta je bilo! Odzvonilo “rezerviranju” mjesta na plaži ručnicima, pogledajte što su napravili u ovom mjestu na Jadranu!

Screenshot

U Tribunju su sve rezervacije završile u kombiju komunalaca, a tko želi svoje ručnike natrag – mora ostaviti svoje podatke i platiti kaznu

“Rezerviranje” mjesta na plažama ručnicima i suncobranima stara je praksa koju provode građani i turisti tako što donesu svoje stvari na plažu u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima i onda ih mjesto čeka kada se dobro naspavaju. Neki su gradonačelnici odlučili ukinuti te navike tako što su uključili komunalne redare.

Pa tako su u Tribunju sve rezervacije završile u kombiju komunalaca, a tko želi svoje ručnike natrag – mora ostaviti svoje podatke i platiti kaznu.

“Vraćamo ručnike, prostirke, ležaljke i rasklopne stolice. Samo mali detalj. Vraćamo, u zamjenu za osobne podatke, kako bismo poslali uplatnicu na adresu za neovlašteno korištenje pomorskog dobra.Od 11:00 do 13:00 se javiti u odjel komunalnog redarstva”, napisao je načelnik općine Tribunj, Marko Grubelić, prenosi Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari