Drama na letu za Dubrovnik: Avion prisilno sletio, putnike dočekala Hitna pomoć i vatrogasci

Foto: Dino Stanin/Pixsell

Zbog pokvarenih vrata, koja se nisu mogla u cijelosti zatvoriti, pilot je odlučio avion držati ‘u zraku’ oko sat vremena

Lufthansin avion koji je jučer popodne uzletio s aerodroma u Frankfurtu prema Dubrovniku morao je ponovo sletjeti u frankfurtsku zračnu luku, piše Dubrovački dnevnik.

Naime, došlo je kvara aviona na letu LH1416. Avion marke Airbus je uzletio oko 15.25 sati, ali zbog pokvarenih vrata, koja se kako doznaje Dubrovački dnevnik, nisu mogla u cijelosti zatvoriti, pilot je odlučio avion držati “u zraku” oko sat vremena ne bi li potrošio gorivo prije nego je ponovo sletio na aerodrom u Frankfurtu.

Postala svjesna opasnosti kad je vidjela Hitnu i vatrogasce

Tada su putnici premješteni u drugi avion prije nego su se konačno zaputili prema dubrovačkoj zračnoj luci gdje će stići s nekoliko sati zakašnjenja.

Dubrovčani koji su se našli na ovom letu za Dubrovački dnevnik su rekli kako se u avionu osjećala nervoza među putnicima iako nije bilo nikakvih problema prilikom spuštanja aviona. Jedna putnica objasnila je kako osjećaj da se čovjek nalazi u avionu koji ima tehnički kvar ne može biti ugodan.

Dodala je kako je opasnosti ustvari postala svjesna nakon što su ponovo sletjeli u Frankfurt, a na pisti su ih dočekali hitna pomoć i vatrogasci pod rotacijom.
Dubrovački dnevnik
Dino Stanin/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari