EKSKLUZIVNA RTL ANKETA: Večeras u RTL-u Danas rezultati za VIII. izbornu jedinicu!

RTL Danas donosi detaljnu analizu VIII. izborne jedinice koja obuhvaća područje Istarske županije i zapadni dio Primorsko-goranske županije

Točno pola godine nakon što smo izišli na birališta donosimo najveće istraživanje u svih deset izbornih jedinica koje je Promocija puls provela za RTL i Jutarnji list.

Dosad smo vam prikazali preferencije ispitanika u III., IV. i V. izbornoj jedinici, a kroz naredne tjedne ćemo kroz RTL anketu popuniti Hrvatski sabor s po 14 zastupnika iz deset izbornih jedinica i dobiti sliku parlamenta kao da su u ovom trenutku izbori.

Danas smo saznali kakva je situacija u VIII. izbornoj jedinici koja obuhvaća područje Istarske županije i zapadni dio Primorsko-goranske županije.

Kako danas razmišljaju birači, jesu li zadovoljni novom vlašću, smjerom u kojem se krećemo te kako bi danas glasali u slučaju prijevremenih izbora, doznajte večeras u 18 i 30 u RTL-u Danas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari