DOK UZ MORE „DERE“ BURA… Izletnici stigli na Platak i prepustili se „zimskim radostima“!

Danas je počela skijaška sezona na Platku (OVDJE), a na „brdo uživanja“ pristigao je priličan broj izletnika

Riječani, Primorci, Istrijani… danas traže zaklone od olujne bure, a iz toploga izlazi samo onaj tko baš mora. Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorene su A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice. Obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar (DC3); riječka obilaznica između Orehovice i Škurinja u oba smjera. Obilazak za ostale skupine je kroz grad; brza cesta Čavle-Kikovica u oba smjera; Jadranska magistrala između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene (DC8).

Na autocesti A7 Draga-Šmrika i Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Stara cesta kroz Gorski kotar (DC3), državna cesta DC1 i Paški most otvoreni su za sve skupine vozila.

S druge strane, svi oni koji su danas otišli na Platak iskusili su podosta drugačije vrijeme. Prema posljednjim informacijama koje smo dobili s Platka „gore“ nema jačeg vjetra pa skijaši i sanjkaši mogu uživati u zimskim radostima, naravno ako su se dobro i prikladno obukli i pripremili za vrlo niske temperature.

Sudeći prema prvom danu skijaške sezone, bit će to još jedna zima na Platku za uživanje!

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views