PLATAK JE SPREMAN! U subotu 2. prosinca počinje skijaško-sanjkaška sezona na najomiljenijem izletištu nadaleko i naširoko

U funkciji će biti skijaške staze na Radeševu: Radeševo 1, Radeševo 2, Turistička staza i Zavoj 19, te staza uz pokretnu traku u podnožju Radeševa

Iz Goranskog sportskog centra d.o.o. koji upravlja skijalištem Platak obavještavaju javnost kako su spremno dočekali nove snježne padaline: već ovoga vikenda Platak željno očekuje dobrodošle skijaše i sanjkaše, kao i sve ljubitelje snježnih radosti!

Naime, u subotu 2. prisinca s početkom u 9 sati započinje s radom skijalište Platak. U funkciji će biri skijaške staze na Radeševu: Radeševo 1, Radeševo 2, Turistička staza i Zavoj 19, te staza uz pokretnu traku u podnožju Radeševa.

Isto tako će biti uređeno i sanjkalište uz Veli Dom.

Svi ugostiteljski objekti, Veli i Mali Dom, te kafić X-bar u podnožju Radeševa biti će otvoreni.

Iz Goranskog sportskog centra d.o.o. pozivaju vas na „brdo uživanja“ i žele svim posjetiteljima i korisnicima dobrodošlicu te bezbroj lijepih trenutaka na Platku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari