FEŠTA NA LOŠINJU: Koncertom Gibonnija i dodjelom jubilarnih nagrada zaposlenicima proslavljen 70. rođendan Grupe Jadranka

U Grupi Jadranka stalno je zaposleno oko 700 djelatnika, dok za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih doseže više od 1.300 djelatnika

Grupa Jadranka u okviru obilježavanja 70 godina uspješnoga djelovanja, kao najveći poslodavac na otocima Lošinju i Cresu te peta najveća turistička kompanija u Hrvatskoj, dodijelila je svojim vjernim zaposlenicima prigodne nagrade u znak zahvalnosti za dugogodišnji predani rad i odanost.

Vrijedno priznanje jubilarnim zaposlenicima dodijelili su predsjednik i članovi Uprave Grupe Jadranka Sanjin Šolić, Nina Garić Saganić, Goran Filipović i Marko Lukičić.

„Ono što nas u proteklim godinama čini drugačijima su upravo zaposlenici. Njihov rad posebno je utkan u ovaj Jadrankin 70. rođendan. Važno je reći da bez povjerenja i zajedničkog usuglašavanja zaposlenika i Uprave oko donošenja važnih odluka ne bismo bili tu gdje jesmo danas – na pola puta ambicioznog investicijskog ciklusa da postanemo top turistička destinacija. Ključ uspjeha je i u tome da ne stanemo ovdje, već da nastavimo s jednakom željom za razvojem nas kao tvrtke, ali i cijele destinacije.“, istaknuo je predsjednik Uprave Sanjin Šolić.

Obnašateljica dužnosti gradonačelnice Grada Malog Lošinja Ana Kučić i predsjednik Uprave Grupe Jadranka Sanjin Šolić

Jubilarni staž u Jadranci ove godine broji ukupno 74 zaposlenika, a 40 godina predanog rada obilježavaju Ileana Brčić, Ana Kučić i Dragica Mužić. I za samog predsjednika Uprave ovo je poseban događaj, s obzirom da je, uz proslavu jubileja Grupe, Šolić proslavio i svojih 30 godina u Jadranci.

Tajna uspjeha ove turističko-trgovačke kompanije tijekom čak sedam desetljeća, usprkos brojnim izazovima, upravo je u zaposlenicima koji marljivim radom, neprestanom edukacijom i sukladno vodećim svjetskim trendovima održavaju standarde Grupe na najvišem nivou. Da je tome doista tako svjedoči i nagrada „Najbolji poslodavac 2015.“ koja je Jadranki dodijeljena zahvaljujući ocjenama njenih zaposlenika.

U Grupi Jadranka stalno je zaposleno oko 700 djelatnika, dok za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih doseže više od 1.300 djelatnika raspoređenih u sve tvrtke-kćeri – Jadranka hotele, Jadranka kampove i Kamp Slatinu te Jadranka trgovine i Jadranka Yachting.

Uz dugogodišnje vjerne zaposlenike, Jadranka se može pohvaliti i respektabilnim portfeljem koji čine perjanice trenutne lošinjske ugostiteljsko-turističke i trgovačke ponude.

Podsjetimo, ovoga vikenda svečano su obilježeni 70 godina djelovanja Grupe Jadranka, 130. obljetnica od osnivanja Turističkog ureda u Malom Lošinju te 125. obljetnica od proglašenja Malog i Velog Lošinja klimatskim lječilištima. Na trodnevnom slavlju između ostalog, predstavljena je knjiga 130 godina turizma na Lošinju i 70 godina Jadranke, otvorena je izložba posvećena povijesti turizma na Lošinju te foto-retrospektiva 70 godina Jadranke.

Također, u povodu obilježavanja ovih značajnih jubileja na glavnom malološinjskom trgu koncert održao je Zlatan Stipišić Gibonni, slavljenički poklon Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, Grada Malog Lošinja i Grupe Jadranke, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, koji je okupljene otočane zabavljao do kasnih noćnih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari