„ZADNJA NIŠTARIJA“ Sinčić izvrijeđao riječkog zastupnika Marina Škibolu koji je donio prevagu HDZ-u u Saboru

Sinčić: ‘Oni koji su zbog nas u Saboru, a glasuju za HDZ i MOST zadnje su ništarije’

Sinčić se ispričao biračima na lošoj procjeni, poručivši da za takve u njegovu životu i stranci u kojoj je on predsjednik, nema mjesta.

Ivan Sinčić, predsjednik Živog zida na svom Facebooku profilu poručio je kako sve one koji su u Sabor ušli na listi Živog zida, a potom dali glas za HDZ i Most, smatra zadnjim ništarijama i najvećim izdajicama njihovih birača.

“Tko god ušao u Sabor na listi Živog zida, a zatim dao glas za HDZ, MOST, Ovršni zakon, porez na nekretnine, skuplje cestarine ili Jandrokovića, smatram zadnjim ništarijama i najvećim izdajicama svojih birača.
Za takve u mom životu ili stranci kojoj sam predsjednik, sve dok jesam, nema mjesta. O kome god da se radi.
Da li snosim dio odgovornosti za Marina Škibolu? Naravno. Godinama sam vjerovao u njegovu čestitost, poštenje i nepokolebljivost, otkako je od 2011. sa mnom stajao rame uz rame na deložacijama. Da li sam u ijednom trenu posumnjao u njega? Nisam.

Ipak, dovoljno je bilo jedno glasovanje.

Mogu li obećati da takvih više nikad neće biti? Ne. Ali mogu obećati da će uvijek biti više ovakvih poput Bunjca, Pernara i mene, koji svoj obraz neće prodati za svo bogatstvo ovog svijeta, jer nismo tu zbog materijalnog, već duhovnog.
Ispričavam se svim biračima VIII. IJ. na pregolemoj lošoj procjeni, i mojoj i kolege Pernara”, napisao je Sinčić.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari