Predsjednica otputovala u Rusiju o svom trošku, pratit će susret Hrvatske i Danske

Da Predsjednica putuje u Rusiju ranije je priopćeno iz njezina Ureda

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otputovala je u Rusiju na utakmicu Hrvatske i Danske.

“Vatrena atmosfera od ranog jutra. Idemo po pobjedu”, napisala je u nedjelju ujutro na svom Facebook profilu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, uz fotografiju svog tima u zrakoplovu, na putu prema Rusiji gdje danas Hrvatska nogometna reprezetnacija igra u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva s Danskom.

https://www.facebook.com/KolindaGrabarKitarovic/posts/1747043552029263:0

U nešto više od sat vremena objava je prikupila gotovo pet tisuća likeova.

Iz Ureda predsjednice poručili su kako se radi o privatnom posjetu i da je Predsjednica platila aranžman, let avionom i ulaznicu za utakmicu te da s njom ide njena šefica protokola.

Napomenimo i to da Grabar-Kitarović nije htjela odgovarati na novinarske upite o troškovima osiguranja koje ju čak po propisima mora pratiti na ovakvoj vrsti putovanja.

Kako doznaju reporteri RTL-a, Check In u Zračnoj luci obavili su ljudi iz predsjedničinog ureda, dok ona ipak nije trebala stajati u redu kao i svi ostali “obični navijači”.

Da Predsjednica putuje u Rusiju ranije je priopćeno iz njezina Ureda.

“Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nazočit će nogometnom susretu osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva koji će se održati između reprezentacija Hrvatske i Danske u nedjelju, 1. srpnja 2018. godine u Nižnjem Novgorodu.Predsjednica Republike u Rusku Federaciju putuje privatno kao navijačica i sama će snositi troškove”, priopćili su iz Ureda.

Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari