(FOTO, VIDEO) Vrdoljak: ‘Kurikularna reforma koja se čekala 20 godina, sutra je u školama’

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

‘Sinergija politike i struke, koja bi trebala biti politička budućnost Hrvatske, sutrašnjim danom donosi svoj prvi veliki iskorak’

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak u nedjelju je u Središnjem uredu stranke u Zagrebu na konferenciji za novinare u povodu 3. rujna, početka nove školske godine i kurikularne reforme, izjavio da se reforma čekala 20 godina da uđe u škole, a sa sutrašnjim danom je u školama.

„Projekt sinergije politike i struke za koji smo preuzeli odgovornost i definirali prije sada godinu i tri mjeseca, doveo je do toga da je Blaženka Divjak, profesorica i znanstvenica, prva ministrica koja je uvela reformu u učionice“, rekao je Vrdoljak.

Dodao je kako je HNS politička stranka koja je osigurala potpunu neovisnost funkcioniranja i Blaženke Divjak i struke i njenog cijelog tima, tako da, kazao je Vrdoljak, sinergija politike i struke, koja bi trebala biti politička budućnost Hrvatske, sutrašnjim danom donosi svoj prvi veliki iskorak.

https://www.facebook.com/hns.hr/videos/747745722231660/

Vrdoljak je napomenuo kako je sve krenulo 1. lipnja 2017. na prosvjedu sa željom da se potiče ubrzanje reformskih procesa u obrazovanju.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari