ZUBOMOBIL ODUŠEVIO KASTAVSKE ŠKOLARCE! Komičar Luka Bulić dodatno razveselio učenike

Vesela mobilna dentalna ambulanta – Zubomobil – posjetila je učenike OŠ “Milan Brozović” Kastav kojima je održano predavanje o pravilnoj dentalnoj higijeni te obavljen preventivni pregled zubi. Posebno iznenađenje bio je dolazak komičara Luke Bulića koji je dodatno razveselio učenike.

Orbit je danas u sklopu kampanje ”Orbit daruje osmijeh” koju provodi u suradnji s Hrvatskom komorom dentalne medicine posjetio mališane u Osnovnoj školi “Milan Brozović” Kastav. Učenike od 1.- 4. razreda iznenadio je Zubomobil, mobilna dentalna ambulanta koja je trenutno na turneji po osnovnim školama diljem Hrvatske. Stručni tim sastavljen od doktora dentalne medicine i njihovih asistenata proveo je preventivne dentalne preglede učenika te im održao predavanje o važnosti pravilne dentalne higijene.

Posjet Zubomobila nije bio samo preventivno-edukativne naravi već je za cilj imao i suzbiti strah od doktora dentalne medicine kod djece u opuštenoj i veseloj atmosferi Zubomobila.

????????????????????????????????????

Dodatno veselje unio je i posjet ambasadora kampanje, komičara Luke Bulića, koji je mališanima podijelio diplome za hrabrost i lijep osmijeh te uručio Orbit poklon pakete.

Svih stotinu i pedeset pregledanih učenika dobilo je i ”Orbit zubne karte” u kojima je upisano stanje njihovih zubi te preporuke za eventualne daljnje korake za roditelje u slučajevima u kojima je kod djeteta zabilježen problem u njegovu dentalnu zdravlju.

????????????????????????????????????

Zubomobil je na turneju krenuo 19. rujna te je dosad obišao 15 gradova. Nakon Istarske i Primorsko-goranske županije Zubomobil kreće prema Ličko-senjskoj županiji u kojoj će posjetiti četiri škole.

O projektu “Orbit daruje osmijeh”

Projekt “Orbit daruje osmijeh” dio je globalne Orbit® Smile Back™ inicijative koja diljem svijeta podupire aktivnosti s ciljem zaštite oralnog zdravlja djece. Pomoć u zaštiti zdravlja zubi naših najmlađih osigurava im potrebno samopouzdanje za iskren i zarazan osmijeh. U trenucima kad četkanje zubi nije moguće, konzumacija guma za žvakanje bez šećera u trajanju od 20 minuta nakon jela dokazano štiti zube te je idealan način za održavanje zubi čistima i zdravima nakon jela i pića.

????????????????????????????????????

Tijek i aktivnosti kampanje pratite na http://orbit.com.hr/ i Facebook stranici Orbit Hrvatska.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari