Fotografije beba šokirale javnost: ‘Dijelovi tijela su im žive rane’. Ravnateljica: ‘Prijete nam smrću’

Šokantne fotografije beba iz Klinike za infektivne bolesti ‘Fran Mihaljević’ objavljene su na Facebook-u

U jednoj grupi na Facebooku objavljene su fotografije dvije bebe, blizanaca starih pet mjeseci koji se nalaze na liječenju u bolnici za infektivne bolesti “Fran Mihaljević” u Zagrebu zbog rota virusa i gripe. Navodi se kako su bebe “popišane i pokakane i to u tolikoj mjeri da guza i svi intimni djelovi izgledaju kao žive rane”, a sve je potkrijepljeno fotografijama. Osoba koja je objavila fotografije nije majka dječaka.

Status prenosimo u cijelosti:

“Horor u bolnici ‘Fran Mihaljević’ klinika za infektivne bolesti Zagreb. Majka blizanaca starih 5 mjeseci, primorana je ostaviti dječicu u rukama profesionalnih djelatnika bolnice radi starije kćerke koja ima epilepsiju i nitko ne može biti s njom.

Ono što je zatekla u posjeti svojim blizancima je više nego ŠOKANTNO!!!

Kada je probala pričati sa sestrama u bolnici one su joj odbrusile jer ih je omela u ispijanju kave!

Bebice stare 5 mjeseci vezane su za krevetiće zbog infuzije, popišane i pokakane i to u tolikoj mjeri da guza i svi intimni djelovi izgledaju kao žive rane! U stvari pa to i jesu žive rane! Možete li zamisliti kakvu bol i traumu prolaze ove bebice??? Oko ruku imaju role od wc papira!!!

Da napomenem da su to bebe palčići rođene sa svega 1 kilogram! Oni koju trebaju posebnu njegu! Bebice imaju rota virus i gripu tipa A.”

https://www.facebook.com/morena.bajcer/posts/10218248845234235

Iz bolnice dr. Fran Mihaljević poručili su kako su dječaci dobili svu odgovarajuću skrb.

S obzirom da u ovom slučaju ima elemenata kaznenih djela, slučaj smo prijavili policiji i prepustit ćemo nadležnima da odrade svoj posao. Dakle, u ovom slučaju, osoba koja je fotografirala djecu i objavila fotografije nije roditelj te djece. Nadalje, počeli smo dobivati prijetnje smrću, pa smo kao bolnica sve prijavili policiji“, kazala je za Vijesti.hr Alemka Markotić, ravnateljica klinike ‘Fran Mihaljević’.

Sanja Petrović
Foto: Facebook/Screenshot

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views