(FOTO&VIDEO) „OKUPACIJA“ MAKSIMIRA: Pogledajte navijačko slavlje – tisuće Riječana stvorit će na Maksimiru domaćinsku atmosferu!

Navijači Rijeke u velikom broju pristižu na maksimirski stadion gdje u 15 sati počinje derbi jesenske prvenstvene sezone Dinamo-Rijeka

„Bijelim vlakom“, autobusima, kombijima, osobnim automobilima.. na sve moguće načine velik broj navijača Rijeke danas je pohrlio prema Maksimiru kako bi podrškom s tribina dodatno osnažili izglede „Rijeke“ u važnom susretu s „Dinamom.“

Riječani na vrhu MaxTV Prve lige imaju šest bodova prednosti pred prvim pratiteljem, a nakon današnje utakmice – tome se svi nadamo – u slučaju pobjede Bijelih ta bi prednost mogla iznositi i ogromnih devet bodova (!) što bi gotovo garantiralo nedostižnu prednost za Riječane u ostatku natjecanja.

derbi-c-b
Pozicije zauzete 🙂 (Foto: C. Brozović)

Poželimo Bijelima i Armadi uistinu takav rasplet, uz nekoliko fotografija i videa s njihova današnjeg pohoda na maksimirski stadion.

bijeli-vlak2
Bijeli vlak (Foto: C. Brozović)

bijeli-vlak1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari