TUGA U GRUBIŠNOM POLJU

Golf se u zraku okrenuo i pao na tlo: U teškoj nesreći poginuo mladi policajac

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Stradali vozač je policijski službenik Policijske postaje Grubišno Polje i u trenutku prometne nesreće bio je van službe

U srijedu oko 18 sati 26-godišnji vozač iz Grubišnog Polja vozio je Volkswagen Golf (DA) Ulicom kralja Tomislava u Velikoj Barni u pravcu Velikog Grđevca. Dolaskom u neposrednu blizinu kbr. 120,  zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste (desni zavoj, cesta u usponu), desnim kotačima zahvatio je desnu bankinu i nastavio se kretati po putnom jarku. Vozilom je prešao preko putnog mosta, nakon čega je prednjim lijevim krajem auta udario u betonske prilazne stepenice kuće navedenog kućnog broja. Nakon udara Golf je odbačen u zrak gdje se preokrenuo oko svoje osi i potom pao na tlo.

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo je 26-godišnji vozač. Stradali vozač je policijski službenik Policijske postaje Grubišno Polje i u trenutku prometne nesreće bio je van službe u civilnom odjelu.

Očevidom prometne nesreće rukovodio je zamjenik Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru.

Ovo je 11 poginula osoba u prometnim nesrećama na prometnicama Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske ove godine.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari