GOTOV PROSVJED U SAVSKOJ 66: Glogoški potvrdio da će razmontirati braniteljski šator

Foto: Portal Oko

Đuro Glogoški je otkrio da bi se braniteljski šator u Savskoj 66 u roku nekoliko dana trebao razmontirati što znači da se prekida i prosvjed branitelja koji traje od 20. listopada prošle godine

Đuro Glogoški je u izjavi za nacional.hr otkrio da bi se braniteljski šator u Savskoj 66 u roku nekoliko dana trebao razmontirati što znači da se prekida i prosvjed branitelja koji traje od 20. listopada prošle godine.

“Istina je, polako krećemo u pripremu za odlazak. S obzirom na ovaj politički cirkus koji trenutno gledamo u Hrvatskoj, razmišljamo da napustimo prosvjed”, rekao je Glogoški i nastavio:

“Jučer smo na neuspjeloj konstituirajućoj sjednici Hrvatskog sabora bili i mi, predstavnici hrvatskih branitelja. U takvoj situaciji, kad imamo hrvatske političare koji se ni oko čega ne mogu dogovoriti, pa niti kada su pitanju hrvatski državni nacionalni interesi, ne možemo očekivati ni da će razgovarati s nama”, rekao je predsjednik Udruge 100%-tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine za nacional.hr. (vijesti.rtl.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari