ANDRIJ SADOVIJ

Gradonačelnik Lavova: ‘Mogu napasti Hrvatsku sutra ako to žele’

Screenshot RTL

‘Cijeli svijet je u ovoj situaciji. Moramo ruskog medvjeda ponovno poslati u pećinu i to moramo učiniti zajedno”, poručio je Sadovij

Nakon jučerašnjeg prvog napada na vojnu bazu Javorivu, samo 24 kilometra od granice NATO-a kod Lavova  RTL-ova reporterka NikolIna Radić razgovarala je s gradonačelnikom tog ukrajinskog grada.

Andrij Sadovij u odgovoru za RTL spomenuo je i Hrvatsku.

Više u VIDEOPRILOGU:

“Imamo sustav protuzračne obrane. Uvjeren sam da će naša vojska savjesno ispuniti svoje obveze.  Ne mogu predvidjeti što će agresor učiniti. Mislim da smo svi u istoj situaciji, a ja nastavljam svoj posao”, kazao je gradonačelnik.

“Možete li vi predvidjeti ponašanje ili postupke vašeg neprijatelja? Mogu napasti Hrvatsku sutra ako to žele. Tko zna što im sve može pasti na pamet. Cijeli svijet je u ovoj situaciji. Moramo ruskog medvjeda ponovno poslati u pećinu i to moramo učiniti zajedno”, poručio je Sadovij za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari