PONOS NACIJE

HNS objavio detalje velikog dočeka Vatrenih. Čak osam izvođača nastupit će na središnjem trgu u Zagrebu!

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Vatreni će sletjeti u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman u nedjelju 18. prosinca u 17:10

Hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela ponoviti uspjeh od prije četiri godine u Rusiji. Nažalost, Argentina je bila uvjerljiva i slavila s 3:0 protiv Vatrenih te će Messi i društvo u finalu igrati protiv Francuza.

Naši nogometaši će u subotu od 16 sati igrati za broncu protiv opasnog Maroka. A nakon toga slijedi još jedan spektakularan doček!

Vatreni će sletjeti u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman u nedjelju 18. prosinca u 17:10 te će potom krenuti prema Trgu bana Josipa Jelačića istom rutom kojom su putovali nakon osvojene srebrne medalje 2018. godine, objavio je HNS na svojim stranicama.

Nastupi velikih grupa

Završno odredište svečanog dočeka bit će glavni zagrebački trg na kojem će biti postavljena pozornica na kojoj će uz prigodan program biti dočekana jedna od najboljih nogometnih reprezentacija na svijetu. Redatelj programa bit će Joško Lokas, a navijače i reprezentativce raspjevat će Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Daleka obala, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia bend.

Službenu himnu Republike Hrvatske otpjevat će Klapa Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari