HRVATI ŽESTOKO NAPALI MOST NA FACEBOOKU: ‘Da se sad izbori ponove, za vas bi glasala samo uža rodbina!’

Foto: Ilustracija

Građani koji su se javili na Mostov Facebook nisu baš oduševljeni njihovim pojašnjenjima i obećanjima, već su ih zasuli kritikama

Nakon što je Most jučer navečer na društvenim mrežama kritizirao HDZ i SDP jer nisu podržali prijedlog da se zastupnicima ukinu plaće šest mjeseci nakon isteka mandata te još pola plaće kroz sljedećih šest mjeseci, objava je skupila skoro 500 komentara, a njihov broj munjevito raste.

Rijetki su pozitivni komentari, a mnogi ih vrijeđaju jer su im građani dali povjerenje. Jedan od njih je bio: ‘Imate li ikakvog obraza !??? Zar mislite da smo mi svi koji smo glasali za vas budale? Nije li to bio jedan od vaših uvjeta u sporazumu sa HDZ-om? Sram vas bilo!!!’.

Drugi korisnik Mostu zamjera što, po njegovom mišljenju, plešu kako HDZ svira. ‘Šmrc, šmrc, a vama kao žao, ma dajte molim vas, već ste se pretvorili u njihove pudlice , da ste to stvarno htjeli već biste našli načina kako to i ostvariti. Samo nam mažete oči . Samo tražite isprike. Vi ste jedan veliki fuj’, napisao je drugi korisnik.

Mnogi su se pitali zašto ne izađu iz ovog sporazuma kojeg su potpisali s HDZ-om, no mnogi su uvjereni da je s Mostom gotovo.

‘Što ne izađete onda iz te koalicije kad niste u stanju ostvariti predizborna obećanja a pravili ste se ka sveci!? Reforme Reforme Reforme!!???? WTF!??? A sorry, mislim šta ne raskinete “sporazum”, Boga mi jeste smješni. Vaš sam glasač a već mi je puna ona stvar. Poštujemo “ljudska prava”, a od jednom niste u stanju saslušati jednog čovjeka da izađe pred javnost i kaže svoju istinu… Pa koga bi to ugrozilo?? Da mi je znat koliko je koštao taj zaokret mišljenja. Nek’ Vam je sa srićom kukavice!!!’, piše jedan nezadovoljan glasač Mosta.

‘Nažalost, Most će nestati kao i ORAH. Stvar je u karakteru i dosljednosti. Ukoliko je smanjenje plaća bilo jedno od glavnih izbornih obećanja, a HDZ to ne želi prihvatiti Most bi trebao izaći iz koalicije. Pardon, trebao bi raskinuti SPORAZUM’, napisao je jedan od korisnika.

“Vi jadni ne možete ništa, a teška srca ćete biti kolateralna žrtva sa svim beneficijama. Što je s obećanjem ‘nadzirat ćemo strogo provođenje reformi, a čim se ne budu provodile idemo na nove izbore’? Pojeo vuk magare?”, komentirao je jedan građanin.

‘Da se sad izbori ponove za vas bi glasala samo uža rodbina. Je li vam barem malo neugodno?’, stoji u drugom komentaru, dok jedan korisnik pita Most: ‘Da li vi vidite da ste svoim postupcima i ne izvršavajući obećano za 2 mjeseca izgubili 50% vaših birača?’.

most facebook
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari