'ROYAL ROMANCE'

Hrvatska policija udaljila članove osiguranja s ruske jahte koja je boravila u Rijeci

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Odvjetnik Imon Choudhury istaknuo je da je vlasnik broda ruski tajkun Aleksej Inkin kao i to da je policija iz drugih razloga naredila povlačenje s broda pripadnicima osiguranja

Hrvatska policija udaljila je osiguranje s ruske jahte “Royal Romance”, navodi portal Forbes. Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u četvrtak su, s jahte vezane u Trogiru, udaljili članove osiguranja.

Upravo je ta jahta prije dvije godine zaplijenjena u Hrvatskoj jer je njen vlasnik Viktor Medvedčuk pod ukrajinskim sankcijama. Prema pisanju ukrajinske agencije ARMA, s jahte je malezijska zastava zamijenjena ukrajinskom jer bi tako jahtu mogli prodati na aukciji.

Odvjetnik Imon Choudhury istaknuo je da je vlasnik broda ruski tajkun Aleksej Inkin kao i to da je policija iz drugih razloga naredila povlačenje s broda pripadnicima osiguranja. Policija je provjerila jesu li oni ilegalno ušli u Hrvatsku, a navodno se radi o nekoliko Rusa i jednom Belgijcu, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari