AKCIJA TRAGANJA I SPAŠAVANJA

Hrvatske postrojbe civilne zaštite stigle u Hayat. Započeli potragu za žrtvama

Foto: Twitter

‘Hrvatski modul za urbano traganje i spašavanje Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite je stigao tijekom noći u Hatay i odmah po dolasku krenuo s radom i podizanjem baze operacija. U tijeku su akcije traganja i spašavanja’, objavili su na Twitteru Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a

Nakon što je hrvatski tim za traganje i spašavanje iz ruševina krenuo prema Turskoj kako bi pomogao u spašavanju unesrećenih osoba nakon snažnog potresa koji je pogodio to područje i ostavio za sobom više od 15 tisuća mrtvih Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova na Twitteru je objavilo kako su postrojbe civilne zaštite tijekom noći stigle na jug Turske, počele podizati bazu operacija te da su započele akciju traganja i spašavanja.

“Hrvatski modul za urbano traganje i spašavanje Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite je stigao tijekom noći u Hatay i odmah po dolasku krenuo s radom i podizanjem baze operacija. U tijeku su akcije traganja i spašavanja”, objavili su na Twitteru Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a, a prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari