SAMOPOSLUŽNI ŠTAND

Video | I ove godine on prodaje lubenice na jedinstven način: ‘Ipak treba imati vjere u dobre ljude’

Priča počinje na polju. U vrućim ljetnim danima najtraženija je lubenica. U danu ih se može prodati više, nego što ih se u polju može naći zrelih

Samoposlužni štand u Grabovcu je i ove godine. I nakon prošlogodišnjeg iskustva i dalje vrijede ista pravila, izvještava Bojan Uranjek za RTL Vijesti.

“Bilo je odlično, stvarno super. Ljudi su odlični, mislim izgleda da ipak treba imat vjere da ima dobrih ljudi”, tvrdi Josip Špoljarec, vlasnik OPG-a.

Priča počinje na polju. U vrućim ljetnim danima najtraženija je lubenica. U danu ih se može prodati više, nego što ih se u polju može naći zrelih.

Nakon berbe na polju, lubenice idu odmah kupcima na samoposlužni štand.

A ako ste kupac stvar funkcionira ovako, vozite se, vidite štand, vratite se, izađete iz auta, dođete do štanda, izaberete lubenicu i ubacite novac u sandučić.

Kupcima se sviđa ovakav model prodaje.

“Usput mi je u prolazu sam i eto samoposluga, mogu se poslužiti sam, ne moram čekati nikoga”, kaže Bruno Šimon iz Grabovca.

Igra na povjerenje i broj kupaca na samoposlužnom štandu potiču Josipa na razvoj posla.

“Volim se time baviti, počeo sam s tim iz hobija, počelo mi se sviđati”, tvrdi Špoljarec.

I nama se sviđa jer pokazuje da i ovakve dobre priče u Hrvatskoj danas postoje, izvještava Bojan Uranjek za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari