TREĆI DAN ZAREDOM

I ponovno… Američka vojska srušila još jedan leteći objekt iznad jezera Huron

Foto: twitter

Ranije u nedjelju, demokratska zastupnica Elissa Slotkin iz Michigana objavila je na Twitteru da je primila poziv iz Ministarstva obrane u kojem kažu da američka vojska ‘izuzetno pažljivo prati’ objekt iznad jezera Huron

Senator Jack Bergman objavio je na Twitteru da je američka vojska oborila još jedan objekt iznad jezera Huron.

Vijest stiže samo nekoliko sati nakon što je američka savezna uprava za zrakoplovstvo proglasila da je jedan dio zračnog prostora zatvoren.

Ovo je već četvrti put u podsljednjih nekoliko dana da je oboren objekt iznad teritorija SAD-a ili Kanade, piše CNN.

“Danas sam bio u kontaktu s DOD-om u vezi s operacijama diljem regije Velikih jezera. Američka vojska srušila je još jedan “objekt” iznad jezera Huron. Cijenim odlučnu akciju naših borbenih pilota”, napisao je Bergman.

Ranije u nedjelju, demokratska zastupnica Elissa Slotkin iz Michigana objavila je na Twitteru da je primila poziv iz Ministarstva obrane u kojem kažu da američka vojska “izuzetno pažljivo prati” objekt iznad jezera Huron.

“Upravo sam primila poziv od Ministarstva obrane, naša vojska izuzetno pažljivo prati objekt iznad jezera Huron” rekla je Slotkin.

Podsjetimo, u subotu je iznad Kanade oboren neidentificirani objekt. U petak je američki F-22 oborio neidentificirani objekt u zračnom prostoru Aljaske.

Prošlog vikenda F-22 srušio je navodno kineski balon za nadzor u blizini obale Južne Karoline, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari