I ŽIČARA U POGONU: Priuštite si savršen vikend uz Dane otvorenih vrata na Platku i u Delnicama

Posjetitelji će na Platku od 10 do 18 sati moći guštati u adrenalinskoj tubing vožnji, posljednjoj ovogodišnjoj ljetnoj panoramskoj vožnji žičarom, nogometi, košarci, odbojci na pijesku, disc golfu…

Sanjate o vikendu u prirodi, u društvu obitelji ili prijatelja? Da biste uživali, opustili se i napunili baterije, ne trebate odmaknuti daleko. Idealno mjesto na kojem vas čeka brdo uživanja, sporta i rekreacije, i to već ove subote i nedjelje, 16. i 17. rujna 2017. od 10 do 18 sati, je na Danima otvorenih vrata na Regionalnom sportsko-turističkom centru „Platak“ i u Delnicama.

Vrata, naime, otvara „Goranski sportski centar“ d.o.o., a svi će posjetitelji imati priliku uživati u sportsko-rekreativnim aktivnostima, i to po promotivnim cijenama. Tako ćete, primjerice, za samo 10 kuna na Platku od 10 do 18 sati moći guštati u adrenalinskoj tubing vožnji (5 spusta), posljednjoj ovogodišnjoj ljetnoj panoramskoj vožnji žičarom, 1 satu igranja nogometa (igralište ili cage ball), košarke, odbojke na pijesku, graničara ili badmintona, disc golfu s opremom za 4 osobe ili boćanju sa setom boća, te unajmiti 2 bicikla na sat vremena, dok ćete se za 5 kuna zabaviti se skačući 10 minuta na trampolinu ili isto toliko voziti auto na pedale ili dva puta okušati adrenalinsku tubing vožnju. Osvježiti se potom mogu u Malom i Velikom domu.

Zabavno i dinamično će biti i uputite li se u Delnice, gdje će se, također od 10 do 18 sati, za 10 kuna moći igrati košarka i odbojka u Sportskoj dvorani ili mali nogomet u Multifunkcionalnoj dvorani za sport i turizam. Ljubitelji kuglanja će za samo 5 kuna kuglati sat vremena na kuglani, a za istu će se cijenu 1 h moći koristiti vanjsko košarkaško igralište, dok ćete plivati u zatvorenom bazenu moći za tek 1 kunu po satu.

Na konferenciji za novinare održanoj u Sjedištu primorsko – goranske županije zamjenik župana Marko Boras Mandić, pročelnik za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić i direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič osim najave Završne ljetne manifestacije dana otvorenih vrata istaknuli su uspješnost ljeta na Platku i najavili daljnja ulaganja u Platak.

Broj posjetitelja je dvostruko veći, a financijski rezultati govore o trostruko većem prihodu u odnosu na 2016. godinu istaknuo je dožupan Boras Mandić.

Osim promocije destinacije i raznovrsne ponude te općenito sporta i rekreacije, cilj je ovoga projekta i ukazivanje na važnost provođenja sportsko-rekreativnih aktivnosti, koje znatno utječu na kvalitetu života i, naravno, na zdravlje.

Provedite vikend na Platku – brdu uživanja ili u prekrasnom i mirnom goranskom ambijentu Delnica. Jesen, čist zrak, dobra ekipa i zabava uz niz aktivnosti po promotivnim cijenama – može li bolje?

Na ovaj način Goranski sportski centar želi se zahvaliti svima koji su uživali u ljetu na Platku i Delnicama i pozvati sve one koji još nisu bili da dođu i uvjere se da je naše Brdo uživanja postalo nacionalno izletište broj 1.

Zabavite se, opustite i uživajte s vašim najmilijima, 16. i 17. rujna 2017. od 10 do 18 h na Danima otvorenih vrata!

Regionalno sportsko rekreacijski i turistički centar Platak:

Aktivnosti po promotivnoj cijeni od:

10,00 kuna/sat:
Nogomet – na igralištu ili u cage ball
Košarka – streat ball
Odbojka na pijesku
Graničar
Badminton
Boćanje (sa setom boća)
Disc golf s opremom (za 4 osobe)
Najam bicikla – 2 kom/1 sat

10,00 kuna
Adrenalinska tubing vožnja – Tubing staze s pokretnom trakom – 5 spusta
Panoramska vožnja žičarom

5,00 kuna
Trampolin (1 polje) – 10 min
Najam autića na pedale – 10 min
Adrenalinska tubing vožnja – Tubing staze s pokretnom trakom – 2 spusta

20,00 kuna
Adrenalinska tubing vožnja – Tubing staze s pokretnom trakom – 10 spusta

Sportski objekti i tereni u Delnicama

Aktivnosti po promotivnoj cijeni od:

10,00 kuna/sat
Sportska dvorana (nogomet, košarka, odbojka)
Multifunkcionalna dvorana za sport i turizam (nogomet)

5,00 kuna/sat
Kuglana – rekreativno kuglanje – 1 staza

1,00 kuna/sat
Bazen – rekreativno plivanje

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari