POZIV KUPCIMA

Ikea povlači igru za djecu iz prodaje: ‘Potencijalno je opasna! Vratite je, ni račun vam ne treba’

Photo: Marin Tironi/PIXSELL.

Saznali su da male zakovice na igrački mogu olabaviti zbog čega može doći do potencijalne opasnosti od gušenja, osobito za djecu. Igračka se može vratiti u robnu kući i za nju se može dobiti puni povrat novca

Robna kuća IKEA poziva sve kupce koji su kupili BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno) da je prestanu upotrebljavati i jave im se kako bi dobili povrat novca.

“Sigurnost kupaca polazna je točka u tvrtki IKEA. Stoga poduzimamo mjere opreza i zbog potencijalne opasnosti od gušenja povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno). Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju.

Unatoč tomu, saznali smo da se male zakovice na ovoj igrački mogu olabaviti, zbog čega može doći do potencijalne opasnosti od gušenja, osobito za malu djecu. Stoga povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno)”, poručuju iz trgovine i dodaju:

“BLÅVINGAD igra pecanja riba (višebojno) može se vratiti u robnu kuću IKEA uz puni povrat novca. Pritom nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun).

Više možete saznati na IKEA.hr ili se obratite tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444.

Tvrtka IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati povlačenje ovog proizvoda.”

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari