OBJAVIO HZJZ

Interkativna mapa: Provjerite koliko se osoba cijepilo u vašoj općini ili županiji, kojom dozom, u kojoj dobnoj skupini…

HZJZ

Cijepljenje u Hrvatskoj ne ide zadovoljavajućim tempom

Hrvatski zavod za javno zdravstvo izradio je prostornu vizualizaciju procijepljenosti u Hrvatskoj prema prebivalištu osoba (gradovi i općine) u odnosu na ukupno stanovništvo te prema dobnim skupinama na nacionalnoj razini, razini regija i razini županija, odnosno grada Zagreba.

Interaktivnu mapu možete otvoriti OVDJE.

Izračun je rađen na temelju zadnjih dostupnih podataka iz eVac baze od 2.8.2021. prema mjestu prebivališta iz OIB sustava te DZS procjeni ukupnog stanovništva sa kraja 2019. godine. Mapa procijepljenosti bit će redovito ažurirana.

Vizualizacija se otvara putem Firefox ili Chrome preglednika. U gornjem desnom kutu se nalazi izbornik za odabir razine, u lijevom pretraga općina – prelaskom miša preko pojedine regije/županije/općine dobivaju se dodatni podaci, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari