ISTRAGA USKOK-a: Grmoja ide na razgovor s kriminalističkom policijom

Grmoja smatra kako u ovom slučaju nema kaznenih djela jer MOST-u nije nuđen novac, već političke pozicije. Rekao je kako će istražiteljima ponoviti sve što je ranije rekao o ponudama koje su MOST-u stizale iz HDZ-a i SDP-a

Glasnogovornik MOST-a Nikola Grmoja ide na obavijesni razgovor s kriminalističkom policijom u sklopu istrage koju je naložio Uskok.

Grmoja je rekao kako će na ispitivanju ponoviti sve ono što je govorio ranije, o ponudama koje su MOST-u stizale iz SDP-a i HDZ-a. Grmoja osobno smatra kako tu nema kaznenih djela jer se Mostovcima nisu nudili novci nego pozicije.

Glasnogovornik MOST-a je rekao kako očekuje da će poziv kriminalističke policije zbog političke trgovine dobiti i Milanović, Petrina, Kalmeta, Rašković i Prgomet.

Na razgovor je pozvan i gradonačelnik Omiša Ivan Kovačić koji je tvrdio da mu je Stipe Petrina nudio novce za lokalne projekte ako se prikloni SDP-u.

Podsjetimo, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) je naložio policiji provođenje izvida zbog medijskih natpisa o prijetnjama i navodnom kupovanju–trgovini mandatima. (Vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari