OBORILi REKORD

Video | Jadrolinijin povijesni rekord: Prvi put u 76 godina postojanja prevezla više od 3 i pol milijuna vozila u jednoj godini

Nacionalni brodar Jadrolinija danas je oborila povijesni rekord i prvi put u 76 godina postojanja prevezla je više od 3 i pol milijuna vozila u jednoj godini

Nikada dosad u jednoj godini nisu prevezli toliko automobila.

RTL-ova reporterka Nikolina Radić razgovarala je Ivicom Pedišićem, kapetanom Jadrolinijinog trajekta Jadran o ovome uspjehu. Istaknuo je kako je vidljiv značajan porast prometa pogotovo ovog ljeta s velikim brojem turista, ali ističe i blizinu otoka kao glavni razlog čime su putovanja sve češća.

Promet je sada i zimi u svome punom zamahu. Kazao je kako domaće stanovništvo svakodnevno koristi Jadroliniju za svoja putovanja koja nisu samo povezana s turizmom, već ima i onih koji rade u Zadru pa putuju s otoka i obrnuto.

‘Jutarnje su linije jače popunjene. Na liniji Preko-Zadar ove je godine prevezeno 1.300.000 putnika što je značajn broj. Jedan od glavnih razloga za ovakvo povećanje jesu i dnevne migracije na Zadarskom području’, kazao je kapetan Pedišić.

Na upit o uslugama koje Jadrolinija nudi poručio je kako su uvjeti dobri te da su brodovi napravljeni tako da bi putnici mogli putovati udobno i sigurno do svojih odredišta. Osim toga u Split i Rijeku dolazi čak pet novih brodova koji će zasigurno poboljšati pomorski promet, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari