MORBIDNO

JEZIV VIDEO Rusi poslali božićnu (anti)čestitku Europi! Baš im ‘hvala’, ovakav nam Božić žele 2023.!

Screenshot video

‘Sretan antiruski Božić! Ako vam vaši mediji ne govore kamo ovo sve ide, Russia Today je dostupan preko VPN-a’, stoji na kraju čestitke

Ruska televizija Russia Today, koju je osnovala i ruska vlada, objavila je video božićne čestitke koja je sve drugo samo ne božićna.

Naime, video prikazuje tri Božića u jednoj obitelji u Europi.

Prvi Božić, 2021. godine sve je idilično, puno je svjetla, obitelj je vesela pored jelke koje na sebi ima lampice koje svijetle. Kćer od roditelja dobiva na poklon hrčka kojem se veselila.

Godinu dana kasnije, obitelj je u polumraku, više ne radi svjetlo, lampice na boru prorade tek kada otac uspije posložiti da pomoću kotača kojeg koristi hrčak, složi napajanje božićnih lampica strujom.

Stiže Božić 2023. godine kad otac i kći sjede za stolom u kaputima i kapama, božićna jelka sva je bez grana, nema lampica, a majka im servira jelo za ručak.

No, otac tada skoro proguta mašnu i shvati da je to ista mašna koja je bila na hrčku prije dvije godine kad su ga poklonili kćeri.

Ispostavlja se da su skuhali hrčka, a otac je istog trenutka otišao povratiti, piše RTL-ov Danas.hr.

Ovaj morbidan video pogledajte ovdje:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari