JUST DID IT!

S 500 NA 65 KUNA! Veliki brend greškom omogućio Hrvatima najbolji šoping ikad: Drugi mijenjaju kune u eure, a oni…

Foto: Net.hr

‘Nisam bila sigurna hoće li mi proći narudžba, ali stvarno je uspjelo. Sada pogledam i svaki taj proizvod danas zasebno košta 499 kuna. Ako mi i ne bude dobro stajalo, mogu dati nekome ili nositi za po doma’, kazala je čitateljica Net.hr-a

Neplanirana najveća blagdanska sniženja jučer su obradovale brojne kupce na web shopu Nikea. Hudice koje koštaju 500 kuna, prodavale su se po 65 kuna, a toliko su došle i kratke hlače s motivima NBA momčadi, dok su majice bile snižene s 230 na 30 kuna. I sve se to dogodilo potpuno neplanirano, kao posljedica greške. No, petnaestak sniženih artikala nestalo je u rekordnom razdoblju, piše Jutarnji list.

U Nikeu su očito požurili cijene iskazati u samo u eurima, kako će biti od 1. siječnja, ali su omaškom iznose nekih artikala iskazali u kunama. Tako je, primjerice, hudica koštala 65 kuna umjesto 65 eura.

‘Kad sam skužio akciju, bilo je udari – kupuj što brže’

Greška nije mogla proći nezamijećeno pa se vijest o nevjerojatno povoljnom “sniženju” ubrzo proširila društvenim mrežama. Dok greška nije ispravljena, tvrtka je na toj svojoj pogrešci izgubila desetak tisuća kuna.

“Kad sam skužio akciju, bilo je udari – kupuj što brže možeš. Navala je bila ogromna i stvari su brzo nestale”, kazao je za Jutarnji list jedna kupac koji je hitro reagirao kako bi se okoristio ovom greškom. Neki su posumnjali da je u pitanju internetska prevara, kakvih ima mnogo, pa su odlučili suzdržati se. No, nije bila prevara.

“Nisam provjerio jesu li mi iz banke nakon završetka kupnje skinuli kune, ali drugi su mi rekli da njima jesu”, napisao je jedan od “sretnih” kupaca.

‘Nisam bila sigurna hoće li mi proći narudžba, ali stvarno je uspjelo’

I nama se javila čitateljica koja je također iskoristila priliku.

“Frend mi je poslao poruku se Nike zeznuo s cijenama i da vidim ako ima što. “Popust” je bio samo na NBA mušku kolekciju, ali kada sam vidjela da su hudice i trenirke po 65 kuna, odlučila sam kupiti i donji i gornji muški dio, bez obzira na to što su muški proizvodi. Nisam bila sigurna hoće li mi proći narudžba, ali stvarno je uspjelo. Sada pogledam i svaki taj proizvod danas zasebno košta 499 kuna. Ako mi i ne bude dobro stajalo, mogu dati nekome ili nositi za po doma”, kazala je, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari