BAŠ VOLI POREMETITI PLANOVE

Kakvo nas vrijeme čeka za vikend? I kada se sve čini idealnim, tu su iznenađenja…

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

U danima vikenda povećava se vjerojatnost za pljuskove, i to osobito vrijedi za nedjelju, i duž Jadrana, dakle, ne samo na kontinentu. Stabilizacije nema na vidiku, kako sada stvari stoje, niti u posljednjim danima kolovoza, ali niti počekom rujna

Hladni dani su iza nas, a sada nas ponovno očekuje pravo ljeto i temperature od 30 stupnjeva, ali bi vam pljuskovi mogli poremetiti planove, prenosi Net.hr.

“Pretežno sunčano bit će danas na Jadranu, uz slabu do umjerenu buru, koja je još uvijek pojačana pod Velebitom pa i jutros usporava promet, ali će slabjeti u nastavku dana. Kasnije će na većem dijelu obale zapuhati sjeverozapadnjak, na dijelu obale i jugozapadnjak.

Povezani VIDEO:

U unutrašnjosti će danas biti promjenjivo. Prilike su i dalje nestabilne, stoga treba računati na mogućnost prolaznih pljuskova, izglednije na zapadu unutrašnjosti.

U danima vikenda povećava se vjerojatnost za pljuskove, i to osobito vrijedi za nedjelju, i duž Jadrana, dakle, ne samo na kontinentu. Stabilizacije nema na vidiku, kako sada stvari stoje, niti u posljednjim danima kolovoza, ali niti počekom rujna”, prognozirala je za N1 meteorologinja Tea Blažević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari