KARAMARKO: Milanović će se na kraju učlaniti u HDZ!

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko demantirao je Arsena Bauka, inače člana Predsjedništva SDP-a, koji je izjavio kako Predsjedništvo HDZ-a nije smjelo donijeti odluku o suradnji s Mostom već to, po Statutu HDZ-a, treba Nacionalno vijeće

– Predsjedništvo HDZ-a donijelo je odluku o suradnji s Mostom, a nakon izbora Nacionalno vijeće mi je dalo ovlasti da pregovaram i donosim zaključke koje stavljam pred stranačko predsjedništvo – kazao je Karamarko, a osvrnuo se i na iznenadnu odluku predsjednika SDP-a Zorana Milanovića da ipak nastave suradnju s Mostom i Domoljubnom koalicijom.

– Na kraju će se učlaniti u HDZ, on bi i na to pristao, a možda i u Most. Nevjerojatno je na što je taj čovjek sve spreman, postaje mi simpatičan u tom svom nesnalaženju. Jedino mi je nesimpatičan što je zajedno s svojom nesposobnom ekipom uništio hrvatsko gospodarstvo – komentirao je primjetivši ironično na račun SDP-a kako se “osjeća kao u salonu namještaja”.

Oni šeću tim salonom namještaja i gledaju si foteljice i kako koju spasiti ili zgrabiti. Doduše, neki manju jer nisu u mogućnosti hvatati trosjede ili dvosjede, ali gledaju kakav štokrlić – našalio se Karamarko.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari