KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA: Kad ovce zableje, zec ipak ostaje bez fotelje

U Croatia banci su natječaj za radno mjesto savjetnika direktora raspisali dan uoči uskrsnih blagdana, a zaključen je dan nakon blagdana

Kad ovce zableje, zeko ipak ostaje bez fotelje. Epilog je to naše jučerašnje pričice o namještenom uskrsnom natječaju u Croatia banci za radno mjesto savjetnika direktora banke, a koji je raspisan dan uoči blagdana i zaključen dan nakon blagdana, dakle natječaj na koji se mogao javiti samo Uskrsni zec koji je za njega znao.

Naime, iz banke su danas poslali pristojnu ispriku u kojoj kažu da je Uprava donijela odluku o poništenju spornog natječaja zbog “nespretne okolnosti preklapanja natječaja s uskrsnim blagdanima”.

Iznenadio ih dakle Uskrs, te se ispričavaju svim kandidatkinjama i kandidatima koji su se prijavili na natječaj.

Drugim riječima, naš Zeko za kojeg je bio i raspisan natječaj ostao je bez svoje savjetničke fotelje, ali valjda će se bogek nekako snaći. Vjerujemo da će dobiti novu priliku čim se malo slegne ova prašina.
Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari