DOBRO I LOŠE

Od ponoći popuštanje mjera kretanja u Istarskoj županiji! Kozlevac: “Do kraja godine zaboravite na koncerte i okupljanja”

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Na temelju epidemiološke prosudbe, jučer je Stožer za civilnu zaštitu Istarske županije donio odluku o popuštanju mjere o ograničavanju kretanja

Tom odlukom se omogućava da cijela Istarska županija bude jedno područje na kojem se ljudi mogu kretati bez propusnica, javlja Glas Istre.

– To ne znači da sutra svi moramo sjest u aute i krenuti – do 4. svibnja sve mjere ostaju na snazi osim mjere ograničavanja kretanja, te se od ponoći može kretati na području cijele Istarske županije. Sigurno do kraja godine možemo zaboraviti na masovnija okupljanja, koncerte i druge manifestacije, usprkos popuštanju mjera kretanja u Istarskoj županiji, rekao je Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije, piše Glas Istre.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari