NOVI PODACI

U PGŽ danas 124 novozaraženih, 162 osobe su ozdravile

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U Primorsko-goranskoj županiji danas imamo 124 novozaražene osobe.

162 osobe je ozdravilo; a jedna je osoba nažalost preminula u KBC-u.

Ukupno je 1395 aktivnih slučajeva COViD -19 bolesti na području PGŽ.

Dakle broj aktivnih slučajeva u PGŽ u zadnjih nekoliko dana je i dalje u padu, javlja lokalni stožer. Testirano je 574 osobe.

Udio starijih u ukupnom broju zaraženih među starijom populacijom je danas ponovno smanjen na 14% jer danas nemamo povećanje novozaraženih korisnika iz domova za starije osobe.

Foto: PGŽ

U riječkoj bolnici preminulo pet pacijenata. Tijekom protekla 24 sata u riječkoj bolnici na liječenju se nalazi ukupno 69 COVID pozitivnih pacijenata. Na Klinici za infektivne bolesti smješten je 21 bolesnik, a na drugom odjelu infektivne klinike, u zgradi Klinike za otorinolaringologiju je 22 pacijenata.

Na lokalitetu Sušak na trećem COVID odjelu za pacijente sa srednje teškom kliničkom slikom na liječenju je 13 pacijenata. U respiracijskom centru liječi se 13 pacijenta, a 4 osobe su na respiratoru. Preminulo je 5 pacijenata, od kojih je jedna osoba imala prebivalište u Ličko-senjskoj županiji.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari