UBIO VIRUS NAMRTVO

Zaiglao se čovjek: Cijepio se protiv covida najmanje 87 puta!

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Koliko je zaradio na tom biznisu, nigdje nije rečeno

Neimenovani 61-godišnji Nijemac nalazi se pod istragom jer vlasti vjeruju da se protiv covida dosad cijepio najmanje 87 puta!

Imao je taj muškarac najbolju volju primiti još koju dozu više povrh spomenutih, međutim naposljetku su ga prepoznali djelatnici punkta u gradiću Eilenburgu i prijavili policiji, piše portal Freie Presse, čiji novinar ističe da je “pacijent” znao primiti i do tri doze dnevno.

Hodajući otpor protiv svih postojećih varijanti smrtonosnog virusa, dakako, nije to činio zato što je bio zabrinut za svoje zdravlje, već kako bi prodavao covid potvrde antivakserima.

Koliko je zaradio na tom biznisu, nigdje nije rečeno, ali je zato njegov slučaj ukazao na probleme u njemačkom zdravstvenom sustavu.

“Nacionalni registar cjepiva ili registar cjepiva protiv koronavirusa odmah bi rasvijetlio slučaj”, izjavio je za spomenute novine Knut Köhler, glasnogovornik savezne medicinske udruge Saske.

Prvi detalji istrage ukazuju na to da je muškarac prilikom prijava za cijepljenje koristio svoje pravo ime i prezime uz datum rođenja, ali i da je uporno “zaboravljao” predočiti iskaznicu zdravstvenog osiguranja.

Jasno, sa sobom je uvijek nosio nov i prazan dokument o cijepljenju, a nakon što bi primio dozu, uklanjao bi stranice s podacima o brojevima serije cjepiva, prenosi Net.hr.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari