'NEZABORAVNO ISKUSTVO'

Video | Kreće božićni vlak Tin Express HŽ-a, stiže i do Rijeke!

‘To je jedno nezaboravno iskustvo s glazbom, sa Djeda mrazom i njegovim pomoćnicima, naravno sva dobra djeca dobit će poklon’

Pred nama je prvi adventski vikend. Počinje vrijeme došašća – s jedne strane vrijeme duhovne obnove, a s druge – prosinac je vrijeme u kojem gradovi posebno ožive zbog adventskog programa na ulicama. A ove godine bit će i ponovno povezani božićnim vlakom.

Nakon dvije godine Tin Ekspres se ponovno vraća na tračnice, a u njemu je bio RTL-ov Boris Mišević, koji je razgovarao s Mariom Zubakom, članom Uprave HŽ Putničkog prijevoza.

“Tin Ekspres će na svoju vožnju krenuti 27. studenog i vozit će do 6. siječnja, te će voziti u okolici svih većih hrvatskih gradova, Zagreba, Osijeka, Splita, Rijeke, Vinkovaca, Broda, Varaždina,…”, kazao je Zubak.

Zubak je rekao da putnike očekuje pregršt zabave.

“To je jedno nezaboravno iskustvo s glazbom, sa Djeda mrazom i njegovim pomoćnicima, naravno sva dobra djeca dobit će poklon. Ove godine posjetitelji iz Zagreba, po prvi puta, mogu posjetiti adventsku bajku u Delnicama”, rekao je Zubak i dodao da 3. prosinca, na Međunarodni dan osoba s invaliditetom, HŽ Putnički prijevoz organizira pet humanitarnih vožnji za djecu s invaliditetom: “Karte su simbolična cijena, od 45 do 60 kuna zavisi o području u Hrvatskoj”, kazao je.

Ako se kupi karta za vožnju ovim vlakom, možete ići i na Ledeni park na Tomislavcu, za tu istu kartu, izvještava Boris Mišević za RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari