SLOBODAN ULAZ DO 13 SATI

Video | Lijepa vijest! Prekrasne slapove Krke možete razgledati besplatno na uskrsni ponedjeljak

Odnosi se i na domaće i na strane posjetitelje, ako stignu do 13 sati. Do sada ih je ove godine bilo već 36.000

Uskrsni blagdani uvijek su značili otvaranje turističke predsezone, pogotovo u nacionalnim parkovima koji će biti puni posjetitelja i ovaj vikend.

RTL-ova reporterska ekipa je posjetila slapove Krke i podsjetila zašto su domaćim, ali i stranim turistima uvijek jednako privlačni. Izvještava Nikolina Radić.

Produženi uskrsni vikend i sunčano vrijeme garancija su gužvi ispod Skradinskog buka

Nakon dvije sezone u kojoj je korona diktirala pravila, uz žuborenje slapova opet se može čuti na desetke svjetskih jezika

Gabriela Terze, turistička vodičkinja iz Splita, objašnjava zašto su ovi dani sad važni: 

“Ovo je prvi udarni vikend, ali također je cijeli ovaj tjedan bilo poprilično ljudi. Ja dovodim goste iz Splita za različite splitske agencije tako da mislim da od 2019. nismo imali ovoliku navalu prije uskrsnog tjedna. Najviše sad ima Engleza, Nijemaca, ima dosta ovih sjevernijih zemalja, Poljska, Finska, Švedska…”

Uz jedan od najljepših pogleda u Hrvatskoj, sa Skradinskog buka, u program RTL Danas Nikolina Radić se javila uživo s gošćom Nellom Slavicom, ravnateljicom Nacionalnog parka Krka.

Nikolina ju je najavila spomenuvši ono čime će u NP Krki posjetitelje iznenaditi na uskrsni ponedjeljak, osim slobodnim ulazom. Reportažu s Krke i razgovor sa Slavicom pogledajte u videoprilogu RTL-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari