ZADUŽILI JE ZA CIJELI ŽIVOT

Majka iz Petrinje traži navijače koji su joj spasili dijete: ”Vi ste anđeli Božji. Do neba sam zahvalna!”

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

‘Kao prvo veliko HVALA svima vama vrijednim dečkima! Ja sam mama djeteta koje ste jučer spasili u Petrinji’

Alma Šimić iz Petrinje, kojoj su navijači Dinama nakon potresa spasili sina, željela bi se osobno zahvaliti navijačima koji su to napravili. “Kao prvo veliko HVALA svima vama vrijednim dečkima! Ja sam mama djeteta koje ste jučer spasili u Petrinji. Ne znam tko je od vas to bio jer sam za to vrijeme zapela u koloni ispred Petrinje. Moj sin je pao krpajući krov na našoj kući na adresi Artura Turkulina 37b gdje ste vi čistili lopatama šutu, zvao je u pomoć i vi ste mu pomogli i pozvali Hitnu”, objasnila je.

“Jedan od vas mi se javio na sinov mobitel, ali ne znam koji. Želja mi je znati tko je od vas divnih ljudi zadužio jednu majku za cijeli život. Spasili ste mi sina, počistili ulicu, počistili okolo kuće! Vi ste anđeli Božji, javite mi se da znam tko mi je sina spasio molim vas! Do neba zahvalna majka iz Petrinje”, napisala je Šimić u poruci koju je prenijela Facebook stranica Zona Dinamo.

Poštovani Zonaši, Dinamovci, Boysi! Prenosimo Vam poruku gospođe Alme Šimić iz Petrinje.

Molimo Vas ako se prepoznate u…

Objavljuje Zona DinamoPetak, 1. siječnja 2021.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari