U ESSENU

Maleni Milan stigao na svijet u autobusu, ali majka zamjera vozaču: ‘Nije mi dao privatnost’

Foto: Free Pick

Kako pišu tamošnji mediji, majka malog Milana tvrdi da je vozač trebao stati ranije, nije trebao ostaviti otvorena vrata kad je zaustavio autobus te nije htio izaći iz busa dok se ona porađala, što je njoj zasmetalo

Naizgled lijepa priča iz Steelera u Essenu ipak je dobila negativan epilog.

Naime, dječak Milan rođen je prošlog četvrtka u autobusu na autobusnoj postaji, ali je drama nastala prije samog rođenja. Njegova majka htjela da po nju i supruga dođe Hitna pomoć.

Njezin muž je nazvao, ali budući da vodenjak još nije puknuo, rečeno im je kako situacija nije hitna i neka u bolnicu dođu sami.

Budući da nemaju vozilo, morali su ići autobusom, ali u autobusu je vodenjak puknuo i porod je počeo.

“Porod je počeo dok su se vozili prema bolnici pa je vozač zaustavio autobus na autobusnoj postaji Steeler. Pozvana je Hitna pomoć, ali dijete se već rađalo. Otac je zamolio putnike neka izađu iz autobusa što su oni i učinili. Dijete je sretno stiglo na svijet. Ubrzo je stigla i hitna pomoć, te su majku i dijete odvezli u bolnicu. Dijete je dobro”, rekao je glasnogovornik vatrogasne jedinice u Essenu.

No sada je majka ljuta i istraumatizirana te optužuje vozača za nastalu situaciju. Kako pišu tamošnji mediji, majka malog Milana tvrdi da je vozač trebao stati ranije, nije trebao ostaviti otvorena vrata kad je zaustavio autobus te nije htio izaći iz busa dok se ona porađala, što je njoj zasmetalo.

“Činjenica je da mi vozač autobusa nije dao privatnost, nije izlazio iz autobusa u tom trenutku i razgovarao je s kolegom iako sam ležala bez hlača”, rekla je majka, piše Fenix Magazin.

Tvrtka u čijem je vlasništvu autobus, stao je u korist svog vozača. Kažu da vozač nije shvatio da treba prestati voziti te je nastavio do postaje na kojoj je na kraju ipak stao, prenosi RTL-ov Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari