AERODROM FRANJO TUĐMAN

Video | Mali broj ljudi dočekali Vatrene na zagrebačkom aerodromu: ‘Bez obzira na rezultat, ovo nisu zaslužili’

Hrvatska reprezentacija završila je Europsko prvenstvo u Njemačkoj nakon tri utakmice grupne faze kao trećeplasirana u skupini B. S tek dva osvojena boda iz utakmica protiv Španjolske (0:3), Albanije (2:2) i Italije (1:1) nije uspjela ući u krug četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije i nastaviti turnir, piše Index.

Izbornik Zlatko Dalić i igrači vratili su se u Hrvatsku. Njihov dolazak u zagrebačku zračnu luku očekivao se oko 11:10. Javljeno je bilo da će kasniti te da njihov dolazak treba očekivati u 13:05. Sletio je oko 13:10. U Njemačkoj su ostali Josip Stanišić, Marin Pongračić i Luka Sučić, koji su umjesto u Zagreb krenuli na put prema Münchenu.

Iako je na prvu djelovalo kao da će Vatrene dočekati zaista sramotan broj ljudi, do samog dolaska naših igrača, skupilo se stotinjak fanova koji su ih dočekali kao da su prvaci! “Bez obzira na rezultat, zaslužili su da dođemo. Toliko su nas puta razveselili i ujedinili, sada je trenutak da pokažemo da smo uz njih i kad pobjeđuju, ali i kada gube”, kazao je jedan od navijača.

Među prvima su iz aviona izašali Borna Sosa i Bruno Petković. Zaputili su se među malobrojne navijače kojima su dijelili autograme. Sosa je kratko stao i pred novinare.

“I dalje smo tužni što je završilo ovako kako je završilo. Smatramo da je moglo biti i u drugom smjeru s obzirom što smo pokazali protiv Italije. To je nogomet, kao što je izbornik rekao treba biti dostojanstven u porazima. Ne mogu opisati koliko je lijepo bilo slušati himnu gdje je 80 posto stadiona hrvatski navijači. Upravo zato mi je bilo žao što nismo išli dalje”, izjavio je.

Najveći pljesak i ovacije dobio je Luka Modrić. “Luka, Luka, Luka…”, odjekivalo je zračnom lukom čim se pojavio pred navijačima. Zaputio se prema njima, podijelio nekoliko autograma i strpljivo se fotografirao s njima.

Glasan pljesak koju sekundu kasnije dobili su i Joško Gvardiol i izbornik Zlatko Dalić, piše Index.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari