MALI LOŠINJ: U Hrvatskoj prvi put obilježen Global Wellness Day

Hrvatska je ove subote u organizaciji hotelske grupacije Lošinj Hotels&Villas, zajedno s još 83 zemlje svijeta, premijerno obilježila globalni pokret posvećen zdravom načinu života

U sklopu Global Wellness Day programa u hotelima grupacije LH&V-a za brojne okupljene zaljubljenike u zdravi život održane su radionice kojima je obilježen globalni pokret koji se u svijetu održava četvrtu godinu zaredom i posvećenom je promicanju kulture življenja i zdravog načina života. Korporativna SPA direktorica hotelske grupacije LH&V-a, Mladenka Nastovski-Mesarić, ambasadorica je ovog projekta u Hrvatskoj.

Mladenka Nastovski Mesaric

Zainteresirani građani i posjetitelji Lošinj Hotels&Villas priključili su se programu u sklopu kojeg su održane besplatne radionice u uvali Čikat i Sunčanoj uvali u Malom te u Velom Lošinju – u Vitality Hotelu Punta, Wellness Hotelu Aurora, Family Hotelu Vespera te hotelu Bellevue i Boutique hotelu Alhambra, a u kojima su djelatnici hotela svim gostima hotela te posjetiteljima i građanima Lošinja u obliku vježbi i masaža prezentirali načela ovog pokreta.

Global Wellness Day

Ovogodišnji Global Wellness Day održan je pod znakovitom krilaticom One day can change your whole life, što je u potpunosti u sinergiji s konceptom vitalnosti i aktivnog odmora naglašenog u hotelima i vilama LH&V-a. Cilj Global Wellness Day pokreta je samo jedan dan u godini u potpunosti se posvetiti zdravim navikama koje veliki broj ljudi zanemaruje uslijed mnogobrojnih obaveza i užurbanog stila života.

„Iznimno smo ponosni što je prvi domaćin projekta bila upravo hotelska grupacija Lošinj Hotels&Villas i što se cjelokupan program održao u našim hotelima. Otok Lošinj idealna je destinacija za obilježavanje prvog Global Wellness Day-a u Hrvatskoj, s obzirom da je Lošinj prepoznat kao otok vitalnosti“, istaknula je Mladenka Nastovski-Mesarić, korporativna SPA direktorica LH&V-a i hrvatska ambasadorica GWD-a.

Podsjetimo, krajnji cilj pokreta Global Wellness Day je usvajanje zdravih navika koje ne iziskuju puno vremena, a znatno unaprjeđuju kvalitetu življenja, što je i osnovna filozofija cijeloga pokreta zastupljena i u viziji razvoja zdravog odmora u sklopu grupacije Lošinj Hotels&Villas. Upravo zato se svake godine projektu priključuju nove zemlje sudionice, pa je tako 2015. godine Global Wellness Day obilježen u ukupno 74 zemlje, dok su ove godine, uključujući i Hrvatsku, ovaj dan obilježile čak 83 zemlje svijeta.

Global Wellness Day 2

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views