BEZ IZNENAĐENJA

Marin Miletić i Nikola Grmoja potpredsjednici Mosta, Božo Petrov novi je stari predsjednik te stranke

Pixsell

Mostovci su elektroničkim putem birali danas novo vodstvo, članove predsjedništva, Glavnog odbora, Nadzornog odbora i tajnika za mlade, a novo će vodstvo biti predstavljeno sutra

Božo Petrov novi je stari predsjednik Mosta, potpredsjednici su Marin Miletić i Nikola Grmoja, dok je politički tajnik Ante Kujundžić, odlučili su tako članovi stranke u nedjelju na unutarstranački izborima. Petrov je dobio povjerenje čak 89,96 posto članova za novi mandat u srazu sa svojim protukandidatom Brunom Petrušićem, objavio je Most na facebooku. Članovi stranke mlađi od 35 godina birali su tajnika za mlade koji ulazi u Predsjedništvo stranke, a na tu je poziciju izabran Filip Fišić.

Mostovci su elektroničkim putem birali danas novo vodstvo, članove predsjedništva, Glavnog odbora, Nadzornog odbora i tajnika za mlade, a novo će vodstvo biti predstavljeno sutra.

“Danas je Most izabrao. Petrov je uvjerljivi pobjednik, a i Ante Kujundžić koji je imao protukandidata Josipa Biočića, uvjerljivo je došao na funkciju političkog tajnika. Vjerujem da ćemo s novom energijom, s obzirom da je puno novih ljudi ušlo u Predsjedništvu i Glavni odbor, doći u poziciju da preuzmemo odgovornost za Hrvatsku. Iskustvo imamo, a Most je tek sada spreman provesti promjene”, prokometirao je Nikola Grmoja Hini rezultate unutarstranačkih izbora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari