„MASKIRANI“ U BANANI: Specijalci iz Domovinskog rata krenuli u Francusku spriječiti novo divljanje huligana!

Kada netko tko bi to trebao ne radi svoj posao, situacija oko „preuzimanja pravde u svoje ruke“ eskalira – počeli su „maskirani“ nasilničkim ponašanjem, a sada se priprema “kontranapad”!

Kao da u ovoj državi nema većih problema koji bi se hitno trebali rješavati, eskalira i situacija oko poimanja hrvatske nogometne reprezentacije u puku. Prema pisanju dalmatinskog portala, najmanje dvadesetak veterana Domovinskog rata, uglavnom specijalaca, uputilo se u Bordeaux na utakmicu Hrvatske i Španjolske s ciljem da spriječe eventualni novi huliganski ispad dijela hrvatskih navijača koji Europsko prvenstvo u Francuskoj koriste za neprimjereno slanje poruke o stanju u Hrvatskom nogometnom savezu.

Kako piše dalmatinski portal, ovu informaciju dobili su iz više izvora, s tim da one razlikuju samo po broju bivših vojnika koji su potegnuli put Francuske – prema nekima ih je čak i nekoliko puta više. Također, doznaju da se uglavnom radi o navijačima Hajduka i Dinama.

Prema tim izvorima, ratni veterani koji će u Bordeauxu „osiguravati“ utakmicu smatraju da su incidenti poput onih na utakmici s Češkom svojevrsni napad na Hrvatsku. Njihov motiv za ovakvu „sigurnosnu“ akciju nikako nije davanje potpore Zdravku Mamiću već revolt jer smatraju da su huliganski ispadi poput onih na utakmici s Češkom svojevrsni napad na Hrvatsku.

Borba s čelnicima HNS-a, po njima, ne smije ugrožavati hrvatsku reprezentaciju.

Nažalost, pogledi navijača večeras u 21 sat ponovno će biti upereni više prema tribinama stadiona Matmut Atlantique nego na travnjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari