NOVA BITKA ZA EIFFELOV TORANJ: Hrvatska u vodstvu, ne posustajte s #CRO!

Danas će bitka za Eiffelov toranj biti još žešća pošto se ne igra samo naša D skupina, već i skupina C

UEFA je u suradnji s telekomunikacijskom tvrtkom Orange tijekom Eura organizirala jednu zanimljivu akciju. Naime, svakoga dana prvenstva Eiffelov toranj će biti osvijetljen u bojama zastave jedne od reprezentacija koje toga dana nastupaju na Euru.

ORANGE 210616

Bitka za Eiffelov toranj izgubljena je na dan utakmice s Češkom, no zato je od ponoći počela nova. Hrvatska danas igra protiv Španjolske i ponovno imamo priliku obojati toranj u hrvatske kockice.

Danas će međutim, bitka biti još žešća pošto se danas ne igra samo naša D skupina, nego i skupina C, no radosna je vijest da se trenutno nalazimo na prvom mjestu, ispred Njemačke i Turske. Stanje u svakom trenutku možete provjeriti na ovoj stranici.

Danas dakle, na Eiffelovom tornju priliku imati zablistati boje reprezentacija Hrvatske, Turske, Češke, Španjolske, Njemačke, Ukrajine, Poljske i Sjeverne Irske.

Sve što morate napraviti je tijekom današnjeg dana na Twitteru, Instagramu i Facebooku upisivati hashtag #CRO. Uz hashtag možete i komentirati, a najoriginalniji komentar također će se prikazati na tornju.

Orange mjeri aktivnost na društvenim mrežama do 21.30 sati, a nakon toga slijedi proglašenje pobjednika.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari