‘Medicinska sestra’ dr. Jusupa zaradila optužni prijedlog i zadržana na psihijatriji

‘Medicinska sestra’ dr. Jusupa uopće nema završenu medicinsku školu

‘Medicinska sestra’ iz ordinacije Gorana Jusupa u Obrovcu zaradila je optužni prijedlog zbog lažnog predstavljanja ili potvrđivanja lažnih podataka, odnosno, neovlašteno nošenje znakovlja službene osobe, a zadržana je i na odjelu psihijatrije Opće bolnice Zadar.

Podsjetimo, pacijenti su prijavili ordinaciju Gorana Jusupa u Obrovcu, njegov način rada kao i način rada njegove medicinske sestre za koju se ispostavilo da uopće nema završenu medicinsku školu. (OVDJE)

Specijalist obiteljske medicine koji 22 godine radi u Obrovcu rekao je danas za RTL da je 25-godišnju ženu zaposlio kao spremačicu, ali da joj je sada dao otkaz.

Dok se snimao prilog RTL-a, a kada je novinarka upitala liječnika je li svjestan da djevojka ima veliki problem, ona je uletjela u ordinaciju iz koje ju je potom izveo policajac (OVDJE). Liječnik Jusup tvrdi da djevojka u njegovoj ordinaciji nije radila medicinske poslove.

Jusup je u pola godine izgubio 900 od 1300 pacijenata, a nakon pritužbi pacijenata HZZO je odlučio s njim raskinuti ugovor s krajem travnja. On tvrdi kako će i dalje raditi privatno.
Vijesti.hr

Povezani VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari