Medicinsko vještačenje za smrt malenog Gabrijela tereti četiri osobe?

Godinu dana nakon smrti devetogodišnjeg Gabrijela Bebića, čini se, završeno je vještačenje o okolnostima njegove smrti

U završenom vještačenju navodno je potvrđeno da se u Metkoviću dogodio niz propusta dok su roditelji s bolesnim sinom tri dana obilazili liječnike.

Vještačenje tereti četiri osobe, dok je postupak doktorice Ksenije Kaleb u cijelosti ocijenjen kao potpuno ispravan, tvrdi Index, koji je objavio rezultate navodnog vještačenja.

Da je sudsko vještačenje oko činjenica koje su dovele do djetetove smrti napokon završeno, potvrdila je još prije za Vijesti.hr dječakova majka Ivana Bebić, ali i kazala da detalji analize još nisu poznati.

“Ako je istina da je vještačenje pokazalo kako je dr. Ksenija Kaleb u cijelosti postupala ispravno u slučaju malenog Gabrijela, odnosno da nije učinila niti jedan propust, tada samo mogu reći da je pravda opet bila sporija, ali je ipak stigla, barem u odnosu na liječnicu Kaleb”, rekao je za Index njezin odvjetnik Antonio Volarević.
Vijesti.hr
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari